Meto Expert: bewezen goed – nu nog beter

De Meto Expert is de verdere ontwikkeling van de Meto Eagle:
De nieuwe Expert-serie biedt u ergonomisch ontworpen prijsapparaten voor mobiel en wettelijk voorgeschreven etiketteren – in een nieuwe kwaliteit.
Van prijs tot artikelnummer tot houdbaarheidsdatum – het standaard assortiment van de Meto Expert dekt alle gangbare etiketteer- en markeertoepassingen.
Meto het origineel sinds 1959.

Meer dan een prijsapparaat –

Om u in staat te stellen om zo snel en zo goed mogelijk met de Meto Expert te kunnen werken, stellen wij u online hulpmiddelen ter beschikking, waaronder gebruiksaanwijzingen, technische infobladen en video-instructies. Bovendien staan wij in heel Europa voor u klaar voor persoonlijk advies of reparaties, indien toch een aanpassing nodig zou blijken.

Meto in uw regio

Meto Expert

ONZE KWALITEITSBELOFTE

Profiteer bij de Meto Expert van de beproefde kwaliteitskenmerken van de Meto Eagle – zoals het ergonomisch design en de constante drukkwaliteit – met bovendien de volgende verbeteringen voor een eenvoudiger gebruik en meer robuustheid:

DE KENMERKEN VAN DE METO-EXPERT

Klaar voor onmiddellijk gebruik: Klaar voor onmiddellijk gebruik: Bij de levering zijn de prijsapparaten met etiket en inktrol geplaatst – uitpakken en direct aan de slag.

Geoptimaliseerde kwaliteit: Verbeteringen voor eenvoudiger gebruik en meer robuustheid van de Meto-Expert.

Geen pijn meer in de pols: het ergonomische ontwerp maakt het vasthouden gemakkelijker.

Eenvoudige bediening: Ons beproefde drukpuntmechanisme en de hoge herhalingssnelheid maken een precieze en constante drukkwaliteit mogelijk.

Veilig: Hoogwaardige materialen en regelmatige kwaliteitscontroles maken de Meto-Expert robuust en duurzaam.

Gebruik voor verkoop

In de detailhandel is snel en nauwkeurig etiketteren een must. Met het Meto Expert prijsapparaat kunt u uw klanten altijd actuele prijzen en productinformatie aanbieden. Zowel in de supermarkt als in de detailhandel is ons prijsapparaat het perfecte hulpmiddel voor een snelle en efficiënte prijsbepaling. Dankzij zijn ergonomische vorm en robuuste afwerking ligt hij perfect in de hand en kunt u uw producten betrouwbaar en nauwkeurig etiketteren. Overtuig uzelf en werk nog sneller en efficiënter met het Meto Expert prijsapparaat!

DAGELIJKSE HULP VOOR ZORGPROFESSIONALS

Als apotheker bent u het gewend om op veel vlakken te helpen. In dit opzicht past de Meto Expert perfect bij u: het toestel ondersteunt u op alle fronten wat etikettering betreft – voor gewone prijslabeling, het aanbrengen van prijsverlagingsetiketten, het labelen van geneesmiddelen en het labelen van producten uit het vrije assortiment.
Met ons prijsapparaat kunt u uw artikelen nauwkeurig en schoon etiketteren. Dankzij de robuuste afwerking en de ergonomische vorm ligt het prijsapparaat perfect in de hand en kunt u snel en efficiënt werken. Overtuig uzelf en maak uw werk gemakkelijker met ons Meto Expert prijsapparaat!

Alleen het beste met overtuiging – voor u en uw klanten!

U verkoopt alleen wat u zelf wilt gebruiken. Kwaliteit is belangrijk voor u. Dat geldt ook voor uw “gereedschap” dat u dagelijks gebruikt. Sluit daarom geen compromissen en vertrouw op het origineel als het gaat om prijsetiketten – vertrouw op uw METO.

Naar het contactformulier

METO DESKUNDIGE ONDERSTEUNING

METO EXPERT – VAN DUURZAAMHEID TOT SERVICE

STABIELER – PRAKTISCHER – DUURZAMER!

Niet alleen handig, maar ook ecologisch. Tot wel 20 procent van de behuizing van de Meto Expert is gemaakt van gerecyclede kunststoffen, hetzij PE, PP of PET – zogenaamde post-industriële-recyclingproducten. Bovendien is de CO2-neutrale verpakking voor 100 procent van karton gemaakt en kunt u de verbruiksmaterialen van het vorige model, zoals inktrollen en etiketten, gewoon verder gebruiken.

Naar het contactformulier

GEEN ENKEL NIEUWTJE MEER MISLOPEN!

Wilt u op de hoogte gehouden worden van Meto-nieuwtjes? Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang na bevestiging van uw e-mailadres al ons nieuws over de wijde wereld van labels en etiketten. Lees heet van de naald over nieuwe acties en prijsvragen en geniet van unieke kijkjes achter de schermen bij Meto. Word nu deel van de Meto-community!