ALOM GEPREZEN EN BEKROOND:
DE PRIJSTANG VAN METO

U zult hem niet meer uit handen willen geven: de Meto-prijstang verbetert uw arbeidsprocessen – zowel voor de prijsaanduiding, datumopdruk of het aanbrengen van artikel-, partij-, machine- of medewerkernummers. Uw Meto is veelzijdig, snel inzetbaar, eenvoudig in het gebruik en overtuigt met een gelijkblijvend perfect drukbeeld. Als het gaat om beprijzing, etikettering en nummering, vertrouw ik op mijn METO. Hét origineel sinds 1959.

Meto Classic en Meto Basic

Voor welk model u ook kiest, er blijft niets te wensen over: onze Basic-serie biedt u een eenvoudige kennismaking met de wereld van de productidentificatie – uiterst nauwkeurig voorziet u uw producten van de belangrijkste informatie. Voor complexere gegevens als batchnummer of 3-regelige druk biedt onze Classic-reeks de ideale modellen.

Direct bestellen

DE ALLESKUNNER KENMERKEN VAN DE METO PRIJSTANG

Speel op safe met Meto: hoogwaardige materialen en regelmatige kwaliteitscontroles maken de Meto prijstang robuust en duurzaam – met maar liefst drie jaar garantie!

Uiterst eenvoudig in gebruik: ons beproefde drukpuntmechanisme en de hoge repeteersnelheid zorgen voor een nauwkeurige en constante afdrukkwaliteit

Nooit meer pijn in de pols: de ergonomische vormgeving vergemakkelijkt het vasthouden.

Welhaast magisch: de afdrukkwaliteit is onveranderd hoog, ongeacht met welke druk de prijstang wordt bediend.

Uitpakken en meteen aan de slag: in de prijstang zitten standaard etiketten- en inktrollen.

MAAK KENNIS MET ONZE PRODUCTWERELDEN

Prijstang

Altijd gebruiksklaar, altijd to the point: uw Meto Classic en Meto Basic.

Lees meer

Inktrollen

Vind de bijpassende inktrollen bij uw Meto prijstang.

Lees meer

Etiketten

Kies uit een groot aantal kleuren, vormen en maten.

Lees meer

Individuele etiketten

Normaal vindt u te saai? Individualiseer uw etiketten dan gewoon.

Lees meer

Prijstang naar toepassing

In uw keuken is het vaak een drukte van belang!

Daarvoor komen alleen apparaten in aanmerking die goed in de hand liggen, waarmee je vlot kunt werken en die lang meegaan – evenals uw messen. Meto prijstangen passen daar perfect bij: te midden van alle drukte kunnen daarmee bijvoorbeeld levensmiddelen snel en betrouwbaar worden voorzien van een uiterste houdbaarheidsdatum. Nog een pluspunt: de ergonomische vormgeving is een weldaad voor overbelaste polsen en maakt etiketteren tot een eenvoudig klusje.

Uw bloemenwinkel – een paradijs voor alles wat mooi is!

Betoverende bloemen, met smaak en creativiteit samengesteld. Maar ook vazen, ornamenten, schilderijlijstjes – veel kleine accessoires die het leven mooier maken. Daarbij passen alleen maar prijsetiketten die al even hoogwaardig zijn. Denk daarbij in het bijzonder aan een constant hoge afdrukkwaliteit. Die zorgt voor een harmonisch totaalbeeld en geeft uw waren een elegant en stijlvol uiterlijk.

Alleen het beste is goed genoeg – voor uw klanten en voor uzelf!

U verkoopt alleen wat u zelf ook zou willen gebruiken. Kwaliteit is belangrijk voor u. Dat geldt ook voor het ‘gereedschap’ dat u dagelijks gebruikt. Doe daarom geen concessies en vertrouw ook bij de prijstang op het origineel – vertrouw op METO.

Nu direct bestellen

Registreren

PAK UW VOORDEEL MET UW METO PRIJSTANG

Een heel jaar extra garantie!

Hoogwaardige materialen en regelmatige kwaliteitscontroles maken van onze prijstang een robuust en duurzaam apparaat. We zijn zo overtuigd van onze producten dat we u bij registratie maar liefst drie jaar garantie geven.

NU REGISTREREN